Műanyag ablakok

Gealan S 8000 6 légkamrás műanyag ablak

Műanyag ablak környezettudatosan!

Műanyag ablak azoknak, akiknek fontos a környezetünk az ablakcserénél is.

ablak-gealan-s8000-iqA Gealan S 8000 6 légkamrás profilból gyártott műanyag ablak jó választás.
Az ablak mindent tud, amit egy korszerű ablaknak tudnia kell.
Az ablakok egyedi méretben rendelhetőek.
A hat légkamra kiváló hőszigetelési képességet, a horganyzott acélmerevítés remek stabilitást, az üvegezés (k=1,0 W/m2 4-16-4 argon gázzal töltött) és az egyenes vonalú szárny modern formavilágot kölcsönöz a nyílászárónak.

Az ablakprofilról.

Az ablakprofil a (német gyártó környezetünk iránti elkötelezettségének alapján) újrahasznosított műanyagból készül. Ez azt jelenti, hogy a műanyag profilgyártás során keletkezett gyártási hulladékot újrahasznosítják.
Ezen profilok belső része újrahasznosított anyag, a külső felülete pedig primer anyagból van. A két anyagot egyben gyártják, tehát nem valamilyen bevonattal látják el az ablakprofilokat utólag.
Az ablakprofilok tökéletesen ellenállóak a külső és belső környezetnek, az UV hatásoknak, a hőmérséklet különbségeknek, stb.

A Gealan profilból készült hat légkamrás ablakokat egyaránt ajánljuk családi házak, társasházi lakások ablakainak, erkélyajtóinak. A szállítási határidő 3-4 hét a rendeléstől számítva.

Kérje ajánlatunkat!

Hét légkamrás műanyag ablak

Műanyag ablak Horizont Ps Penta Plus profillal.

horizont-ps-penta-plus-metszetA hétkamrás műanyag ablakprofil rendszer megfelel a legújabb esztétikai és hőszigetelési elvárásoknak is. A kétszeres tört él fokozza az esztétikai élményt, a merevítők biztosítják a szárny és az ablaktok merevségét. A profilgyártáshoz használt úgynevezett primer alapanyagok biztosítják a keménységet, a színtartósságot, és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Az alapüvegezés szélessége 24 milliméter. A 4 mm-es dupla üveg közötti argon gázzal töltött 16 milliméteres rés biztosítja a kiváló hőszigetelési képességet. A duplán körbefutó tömítéssel az ablak zajtalanul, de tökéletesen záródik.

A Maco vasalat alapbiztonsági felszereltséggel, hibásműködés gátlóval, résszellőzővel rendelkezik. Az erősített sarokpánt és sarokcsapágy 120 kg-os teherbírással igen masszív ablakot jelent.

A 7 légkamrás Horizont Ps Penta Plus műanyag ablakok alapszíne a fehér, de választhatók többféle színű és fautánzatú színben is. Sőt Ön választhat színt oldalanként is.

horizontpentaplus_szinek

A műanyag ablakokat elsősorban családi házak, társasházi tégla, vagy hőszigetelt panellakások homlokzati nyílászárójának ajánljuk.

Műanyag ablak adatok:

  • Az ablaktok 7 légkamrás 75 mm-es profil kétszeres esztétikus tört éllel.
  • Az ablakszárny 7 légkamrás 80 mm-es profil kétszeres esztétikus tört éllel.
  • Az alapüvegezés: 1.0 K Super Low-E + Argon gáztöltés
  • Maco vasalat.
  • Extra erősített sarokpánt és sarokcsapágy.
  • Szürke, duplán körbefutó tömítés.
  • Környezetbarát és ólommentes profilanyag.

Nem véletlen, hogy úgy emlegetik a Horizont Ps Penta Plus ablakprofilt, hogy a Hétlégkamrás Csoda!

Kérje ajánlatunkat!

 

A műanyag ablak

horizont-ps-penta-plusA műanyag ablakok

A műanyag ablakok hőszigetelését alapvetően a műanyag ablak profi, az üvegezés minősége, és a szakszerű beépítés határozzák meg. Természetesen minél jobb hőszigetelési képességű ablakot szeretne mindenki beépíttetni. A homlokzati nyílászáróink azonban a falak részét képezik, és annak a hőszigeteléséhez kell igazodniuk. Ha az ablakaink jobb hőszigetelésűek, mint a falak, akkor belső pára nem az ablakon fog kicsapódni, hanem a falakon. Nincs értelme tehát a legjobb hőszigetelési képességű ablakot beépítenünk egy gyengén hőszigetelő falazatba.

A műanyag ablak profilok.

Az ablak profilokban található úgynevezett lékkamrák száma hatással van a hőszigetelési képességre. A több légkamrából álló ablakprofilok jobb hőszigetelők. Kezdetben voltak a három légkamrás profilok, amelyek megfeleltek a hőszigetelés nélküli falak esetében. Ma már ilyet nem építenek be, inkább a falak kapnak plusz hőszigetelést. Jelenleg az ablakok minimum 5 légkamrás profilból készülnek, de gyakoriak a 6 és a 7 légkamrás profilok is a hagyományos házaknál. A passzív házak esetében jobb hőszigetelési képességre van szükség.

A hőszigetelt üvegek.

Az említett profilok esetében általánosan a 4/16/4 üvegezést alkalmazzák. Ez abból áll, hogy a kétoldali 4 milliméteres üveg között 16 milliméter légrés található. A légrést a hőszigetelés fokozása érdekében argon gázzal töltik ki. Ezzel érik el a hőszigetelt üveg 1,0 W/m2K-es hőátbocsátási tényezőjét.